Pagina's

Over ons

Als er één rode draad door de geschiedenis van Maison de Bonneterie loopt, dan is het wel de smaak voor het goede leven vol kwaliteit en schoonheid, moderniteit en inspiratie. Toen het echtpaar Joseph Cohen en Rosa Wittgenstein in 1905, vijftien jaar na de oprichting van het warenhuis, toe waren aan een ruimer onderkomen, lieten zij de huidige Rokin-Kalverstraat locatie bouwen, geïnspireerd op de stijl van Louis XVI en het Louvre in Parijs. In het tweede filiaal dat snel daarna opende aan het Buitenhof in Den Haag werd deze, zeker voor die tijd uiterst mondiale stijl doorgevoerd.

Anno 2011 viert Maison de Bonneterie haar karakteristieke‘joie de vivre’ met een frisse aanpak die de energie van New York mixt met de flair van Parijs. De winkelvloer bruist als nooit te voren van activiteit en creativiteit, met inspirerende mode presentaties, fijne muziek, heerlijk geurende verse bloemen en nog vele verrassingen in het verschiet, zowel voor de meer avant-garde mode-interesse als voor de ‘innerlijke mens’. Samen genieten van luxe en het goede leven, in een smaakvol, verleidelijk, charmant en professioneel, vertrouwd maar altijd verrassend ‘modehuis’; Maison de Bonneterie.

Dankzij een grondige restyling van de statige, monumentale winkels door de Engelse architect Charles Dunnett, en een aangescherpte verkoopformule met aanzienlijk meer shops-in-shop, is Maison de Bonneterie ‘nieuwe stijl’ een feit. Met behoud van de vertrouwde hoogkwalitatieve waarden als wereldse klasse en perfecte persoonlijke service, waarmee het familiebedrijf zich nu al ruim een eeuw gracieus wapent tegen de grillen van de tijd, weet Maison de Bonneterie wederom een nieuwe generatie modeconsumenten aan zich te binden, in wat tevens een nieuw winkeltijdperk genoemd kan worden.

Met de nieuwe shops-in-shop formule is het productaanbod, bestaande uit internationale topmerken, vele malen actueler en dynamischer geworden. Daarnaast zorgen frequente fashionevents, zoals bijvoorbeeld de openingsoirees van de Amsterdam International Fashion Week, voor de extra bubbles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten